Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampiños Heroes new joosep
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cuco Espino speelt de bal door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cuco Espino met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Véliz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Véliz kan niet meer verder spelen. Duarte komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cuco Espino kan de bal niet met de borst controleren. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luna Melgar de bal. Luna Melgar probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 49%, new joosep 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampiños Heroes - new joosep 0:0

64e minuut.
Pirri Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Klungelig pakt Barraza de bal. Barraza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - new joosep 0:1

83e minuut.
Molina rent richting de bal. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño met een sublieme pass. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Duarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaitán komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Lemus speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Barrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 57%, new joosep 43%.
Lampiños Heroes - new joosep 0:1