Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gresline FF Ambulantes Martillos
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pizarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Renderos Iraheta neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - Ambulantes Martillos 0:1

18e minuut.
Mayer Gil met een sublieme pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta speelt de bal door. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos met een sublieme pass. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mayer Gil speelt de bal door. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gresline FF - Ambulantes Martillos 1:1

43e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal zonder na te denken. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - Ambulantes Martillos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 55%, Ambulantes Martillos 45%.
Gresline FF - Ambulantes Martillos 1:2

49e minuut.
Cuellar geeft de bal voor. Avalos speelt de bal door. Klungelig pakt Renderos Iraheta de bal. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft een lange en hoge pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gresline FF - Ambulantes Martillos 2:2

71e minuut.
Solorzano heeft problemen om de bal te vangen. Solorzano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert León de bal onder controle te krijgen. Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González speelt de bal door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyo Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Avalos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pizarro krijgt zijn hoofd ertegen. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Avalos met een sublieme pass. Solís is nu in balbezit. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta schiet op doel. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Román met een harde bal richting middenveld. Avalos kopt de bal weg. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 64%, Ambulantes Martillos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gresline FF - Ambulantes Martillos 2:2