Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pibes de Barrio Fc La massia ES
Normal Tactiek pep2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Hana onderschept slim de pass. Hana passt de bal zonder na te denken. Makieła is nu in balbezit. Makieła schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft een hoge lob. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Hana rent richting de bal. Hana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makieła. Alarcón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alarcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bayrak heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:0

22e minuut.
Lemański trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Bayrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Homonyik de bal. Homonyik met een sublieme pass. Hana controleert de bal met de borst. Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:1

30e minuut.
Sandu rent richting de bal. Sandu geeft de bal voor. Homonyik probeert naar een medespeler te passen. Hana rent richting de bal. Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:2

32e minuut.
Hana onderschept slim de pass. Hana passt de bal zonder na te denken. Homonyik heeft problemen om de bal te vangen. Homonyik draait met de bal, schiet en ... Menjívar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hana is nu in balbezit. Hana passt de bal in één keer door. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:3

44e minuut.
Gowin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makieła kan de bal niet met de borst controleren. Makieła passt de bal zonder na te denken. Hana is nu in balbezit. Hana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 51%, La massia ES 49%.
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:3

49e minuut.
Menjívar heeft problemen om de bal te vangen. Hana rent richting de bal. Hana passt de bal met de wreef. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menjívar is nu in balbezit. Hana onderschept slim de pass. Hana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra geeft een lange en hoge pass. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lemański met een sublieme pass. Hana kopt de bal weg. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Homonyik de bal. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin geeft een hoge lob. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:4

71e minuut.
Homonyik is nu in balbezit. Homonyik passt de bal in één keer door. Makieła met een sublieme pass. Hana is nu in balbezit. Hana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Homonyik is nu in balbezit. Homonyik speelt de bal door. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana schiet op doel. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:5

84e minuut.
Hana is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana. Hana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 54%, La massia ES 46%.
Pibes de Barrio Fc - La massia ES 1:5