Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La massia ES Matapatos fc
pep2 Tactiek Sweep
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 24.3
solide Schieten matig
zwak Passen matig
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreotti onderschept slim de pass. Andreotti geeft een lange en hoge pass. Campeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Campeco haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Fili is nu in balbezit. Salinas onderschept slim de pass. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Drăguş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano rent richting de bal. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dowson Prado rent richting de bal. Makieła onderschept slim de pass. Makieła probeert naar een medespeler te passen. Campeco rent richting de bal. Campeco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campeco is nu in balbezit. Campeco geeft een lange en hoge pass. Santos Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Campeco is nu in balbezit. Campeco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Morales is nu in balbezit. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Lazo Cruz rent richting de bal. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een hoge lob. Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 0:1

44e minuut.
Makieła geeft een lange en hoge pass. Portmann is nu in balbezit. Portmann passt de bal in één keer door. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Andreotti geeft een hoge lob. Umanzor heeft problemen om de bal te vangen. Campeco rent richting de bal. Campeco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La massia ES - Matapatos fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La massia ES 47%, Matapatos fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La massia ES - Matapatos fc 1:1

52e minuut.
Feliciano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreotti rent richting de bal. Andreotti geeft de bal voor. Campeco rent richting de bal. Campeco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 2:1

54e minuut.
Loczkowski onderschept slim de pass. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Fili met een sublieme pass. Campeco is nu in balbezit. Campeco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 3:1

57e minuut.
Campeco rent richting de bal. Santos Ortiz is nu in balbezit. Campeco verovert de bal door een tackle van achteren. Campeco schiet op doel. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 4:1

58e minuut.
Morales heeft problemen om de bal te vangen. Campeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce rent richting de bal. Campeco onderschept slim de pass. Campeco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 5:1

62e minuut.
Doeltrap. Lemański met een harde bal richting middenveld. Loczkowski kopt de bal weg. Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Loczkowski kopt de bal weg. Portmann probeert naar een medespeler te passen. Campeco is nu in balbezit. Campeco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 6:1

67e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Campeco onderschept slim de pass. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Campeco rent richting de bal. Campeco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła passt de bal met de wreef. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili haalt uit met een fantastische trap. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - Matapatos fc 7:1

78e minuut.
Portmann is nu in balbezit. Campeco is nu in balbezit. Portmann rent richting de bal. Campeco rent richting de bal. Campeco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Fili rent richting de bal. Salinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salinas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Andreotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreotti probeert naar een medespeler te passen. Campeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Campeco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fili de bal. Salinas geeft de bal voor. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Morales is nu in balbezit. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales probeert naar een medespeler te passen. Portmann rent richting de bal. Portmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La massia ES 38%, Matapatos fc 62%.
La massia ES - Matapatos fc 7:1