Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Discos Pibes de Barrio Fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Villegas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Araujo komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Discos - Pibes de Barrio Fc 0:1

12e minuut.
Umanzor geeft een lange en hoge pass. Guzmán Torres rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Umanzor met een sublieme pass. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Discos 69%, Pibes de Barrio Fc 31%.
Reales Discos - Pibes de Barrio Fc 0:1

56e minuut.
Solorzano onderschept slim de pass. Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Discos - Pibes de Barrio Fc 0:2

60e minuut.
Guzmán Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Kattan rent richting de bal. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Larín rent richting de bal. Larín geeft de bal voor. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Erazo geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Discos 51%, Pibes de Barrio Fc 49%.
Reales Discos - Pibes de Barrio Fc 0:2