Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC los 3 puntos chiches Real viroleños fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Soto met een snelle inworp. Pacheco rent richting de bal. Chavarría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chavarría krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Campos controleert de bal met de borst. Campos passt de bal met de wreef. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan haalt uit met een fantastische trap. Colunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Real viroleños fc 0:1

35e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Kattan rent richting de bal. Kattan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft de bal voor. Klungelig pakt Campos de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 47%, Real viroleños fc 53%.
FC los 3 puntos chiches - Real viroleños fc 0:1

46e minuut.
Barrera onderschept slim de pass. Cuellar onderschept slim de pass. Cuellar speelt de bal door. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Zepeda geeft een hoge lob. Kattan heeft problemen om de bal te vangen. Kattan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel geeft een lange en hoge pass. Robles probeert de bal met de borst te controleren. Kattan rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Real viroleños fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 53%, Real viroleños fc 47%.
FC los 3 puntos chiches - Real viroleños fc 0:2