Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapatos fc Reales Discos
Sweep Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Dowson Prado passt de bal met de wreef. Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guzmán Torres zijn tegenspeler op de grond. Guzmán Torres krijgt een gele kaart. Lazo Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce met een harde bal richting middenveld. Umanzor kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ... Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Umanzor rent richting de bal. Umanzor onderschept slim de pass. Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Guzmán Torres de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 43%, Reales Discos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matapatos fc - Reales Discos 0:0

49e minuut.
Dowson Prado is nu in balbezit. Kattan verovert de bal door een tackle van achteren. Kattan passt de bal met de wreef. Larín rent richting de bal. Larín geeft een lange en hoge pass. Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Umanzor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umanzor. Umanzor raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernelis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapatos fc - Reales Discos 1:0

80e minuut.
Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Matapatos fc - Reales Discos 1:1

80e minuut.
Lazo Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Kattan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morales. Morales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 53%, Reales Discos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matapatos fc - Reales Discos 1:1