Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bios FC Pibes de Barrio Fc
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís draait met de bal, schiet en ... Figueroa controleert de bal met de borst. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Pibes de Barrio Fc 1:0

11e minuut.
Acosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montaner. Acosta raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiménez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tamacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Blas Lizama is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Calderón Sol probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valencia kan de bal niet met de borst controleren. Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 59%, Pibes de Barrio Fc 41%.
Bios FC - Pibes de Barrio Fc 1:0

89e minuut.
Portillo probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 68%, Pibes de Barrio Fc 32%.
Bios FC - Pibes de Barrio Fc 1:0