Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C D Fas Polares Rayos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Mayer Gil de bal. Mayén rent richting de bal. Mayén probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C D Fas - Polares Rayos 0:1

24e minuut.
Rubio speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Léster Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C D Fas - Polares Rayos 0:2

40e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C D Fas 30%, Polares Rayos 70%.
C D Fas - Polares Rayos 0:2

48e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een hoge lob. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Calero Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C D Fas - Polares Rayos 1:2

54e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña geeft een lange en hoge pass. Cruz Trinidad kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C D Fas - Polares Rayos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C D Fas 46%, Polares Rayos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C D Fas - Polares Rayos 2:2