Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inteligentes Escorpiones Manudos
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 29
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Solorzano de bal. Saca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saca krijgt een gele kaart. Solorzano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernelis met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Torres de bal. Torres schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rawski verovert de bal door een tackle van achteren. Rawski met een sublieme pass. Sánchez onderschept slim de pass. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. Carbajal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inteligentes Escorpiones - Manudos 0:1

10e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Saca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chavarría. Saca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Carmel passt de bal in één keer door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saca de bal. Saca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inteligentes Escorpiones - Manudos 0:2

28e minuut.
Cronqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cronqvist de bal. Cronqvist met een sublieme pass. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fernelis is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carbajal bokst de bal weg.

34e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. de Bock probeert de bal met de borst te controleren. de Bock probeert naar een medespeler te passen. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inteligentes Escorpiones 61%, Manudos 39%.
Inteligentes Escorpiones - Manudos 0:2

56e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inteligentes Escorpiones - Manudos 0:3

62e minuut.
Torres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyes komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rawski is nu in balbezit. Ortega speelt de bal door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel. Carbajal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inteligentes Escorpiones - Manudos 0:4

83e minuut.
Solorzano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Carmel de bal onder controle te krijgen. Chamagua Estrada is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inteligentes Escorpiones - Manudos 1:4

86e minuut.
Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca verovert de bal door een tackle van achteren. Saca passt de bal zonder na te denken. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Carbajal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inteligentes Escorpiones 65%, Manudos 35%.
Inteligentes Escorpiones - Manudos 1:4