Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voladores Cocodrilos FC Pupusas
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Montaner geeft een hoge lob. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voladores Cocodrilos - FC Pupusas 0:1

23e minuut.
Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez speelt de bal door. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca speelt de bal door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus geeft een lange en hoge pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Pacheco kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Barahona de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal in één keer door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 61%, FC Pupusas 39%.
Voladores Cocodrilos - FC Pupusas 0:1

54e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rugamas speelt de bal door. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rugamas passt de bal zonder na te denken. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moscoso. Guzmán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moscoso geeft een hoge lob. Montaner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velásquez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Valdez probeert naar een medespeler te passen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Montaner kopt de bal weg. Rugamas probeert de bal aan de voet te houden. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voladores Cocodrilos - FC Pupusas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 49%, FC Pupusas 51%.
Voladores Cocodrilos - FC Pupusas 0:2