Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pupusas Porcinos FC
424 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal met de wreef. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Porcinos FC 1:0

22e minuut.
Montaner geeft een lange en hoge pass. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado begaat een overtreding. Machado krijgt een gele kaart. Moscoso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moscoso kan niet meer verder spelen. Ponce komt het veld opgelopen. Lazo Cruz met een snel genomen vrije trap. Portillo rent richting de bal. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría geeft een hoge lob. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Pérez rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca schiet op doel. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gaspar controleert de bal met de borst. Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Santamaría passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal in één keer door. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 53%, Porcinos FC 47%.
FC Pupusas - Porcinos FC 1:0

67e minuut.
Chigüila met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een hoge lob. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Barrera de bal. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner speelt de bal door. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Santamaría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Portillo de bal. Barrera is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 55%, Porcinos FC 45%.
FC Pupusas - Porcinos FC 1:0