Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manudos Polares Rayos
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Doeltrap. Calero Suárez trapt de bal weg. Ortega kopt de bal weg. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - Polares Rayos 1:0

20e minuut.
Inworp. Lukavica met de inworp. Romero Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mayén rent richting de bal. Mayén passt de bal met de wreef. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - Polares Rayos 2:0

37e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Calero Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Paranhos verovert de bal door een tackle van achteren. Paranhos geeft een hoge lob. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist geeft een hoge lob. Saca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - Polares Rayos 3:0

42e minuut.
Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortega rent richting de bal. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart. Ortega raakt geblesseerd tijdens het duel. Paranhos met een snel genomen vrije trap. Arroyo Peña heeft problemen om de bal te vangen. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 47%, Polares Rayos 53%.
Manudos - Polares Rayos 3:0

49e minuut.
Răcaru passt de bal met de wreef. Rawski rent richting de bal. Rawski geeft een hoge lob. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Răcaru geeft een hoge lob. Castro rent richting de bal. Cronqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Cronqvist schiet op doel. Calero Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - Polares Rayos 4:0

67e minuut.
Inworp. Rawski met een snelle inworp. Lemus rent richting de bal. Saca onderschept slim de pass. Saca speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mayén is nu in balbezit. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dumur passt de bal zonder na te denken. Rawski is nu in balbezit. Rawski passt de bal in één keer door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski geeft een lange en hoge pass. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - Polares Rayos 5:0

89e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Saca speelt de bal door. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 30%, Polares Rayos 70%.
Manudos - Polares Rayos 5:0