Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla Rocosos Puños
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Cárdenas rent richting de bal. Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
León rent richting de bal. León passt de bal in één keer door. Rubio is nu in balbezit. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Rocosos Puños 0:1

12e minuut.
Carabantes verovert de bal door een tackle van achteren. Carabantes probeert naar een medespeler te passen. Barahona probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas speelt de bal door. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carabantes met een sublieme pass. Bonilla rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
León rent richting de bal. León passt de bal met de wreef. Chávez rent richting de bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 36%, Rocosos Puños 64%.
CD Santa Tecla - Rocosos Puños 0:1

60e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona geeft de bal voor. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carabantes kopt de bal weg. Luna Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio. Rubio krijgt een gele kaart. Luna Melgar raakt geblesseerd tijdens het duel. López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonilla krijgt zijn hoofd ertegen. Mayén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Velásquez met de inworp. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 30%, Rocosos Puños 70%.
CD Santa Tecla - Rocosos Puños 0:1