Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tobyf CD Santa Tecla
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa met een sublieme pass. Barahona rent richting de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. Santos Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas schiet op doel. Santos Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
López passt de bal in één keer door. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Erazo rent richting de bal. Erazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - CD Santa Tecla 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tobyf 62%, CD Santa Tecla 38%.
tobyf - CD Santa Tecla 1:0

60e minuut.
Klungelig pakt López de bal. López passt de bal met de wreef. Cruz Trinidad speelt de bal door. Erazo is nu in balbezit. Erazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tobyf - CD Santa Tecla 2:0

68e minuut.
Daar is Erazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Araujo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel. Santos Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cisneros speelt de bal door. Umanzor is nu in balbezit. Umanzor passt de bal in één keer door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tobyf 67%, CD Santa Tecla 33%.
tobyf - CD Santa Tecla 2:0