Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC COCA JUNIOR solteros Fc
Normal Tactiek 523
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Argueta rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo geeft de bal voor. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ayala rent richting de bal. Solorzano is nu in balbezit. Solorzano passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelaya maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zelaya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - solteros Fc 0:1

16e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Manrique is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique draait met de bal, schiet en ... Dowson Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Solorzano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rugamas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Valle geeft de bal voor. Daar is Orellana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manrique rent richting de bal. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ayala probeert naar een medespeler te passen. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rugamas. Rugamas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 56%, solteros Fc 44%.
FC COCA JUNIOR - solteros Fc 0:1

51e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz passt de bal met de wreef. Manrique is nu in balbezit. Manrique draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García met een snelle inworp. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Dowson Prado bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Valencia begaat een overtreding. Zelaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 47%, solteros Fc 53%.
FC COCA JUNIOR - solteros Fc 0:1