Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla Verdes Alienígenas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Martínez met een snelle inworp. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Herrera bokst de bal weg.

22e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft de bal voor. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal met de wreef. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Verdes Alienígenas 1:0

34e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros onderschept slim de pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda geeft een hoge lob. Pérez met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel. Mayén bokst de bal weg.

40e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa speelt de bal door. González Blanco rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cisneros kopt de bal weg. Rabí rent richting de bal. Met opzet legt Barahona zijn tegenspeler op de grond. Barahona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 41%, Verdes Alienígenas 59%.
CD Santa Tecla - Verdes Alienígenas 1:0

86e minuut.
González Blanco rent richting de bal. González Blanco met een sublieme pass. Figueroa speelt de bal door. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Verdes Alienígenas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 24%, Verdes Alienígenas 76%.
CD Santa Tecla - Verdes Alienígenas 2:0