Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Puños tobyf
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda geeft de bal voor. Zepeda probeert de bal met de borst te controleren. Erazo rent richting de bal. Erazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Berríos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berríos kan niet meer verder spelen. Jiménez komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Erazo heeft problemen om de bal te vangen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López met een sublieme pass. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 69%, tobyf 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocosos Puños - tobyf 0:0

47e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Klungelig pakt Erazo de bal. Zepeda rent richting de bal. Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. Erazo schiet op doel. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
López kopt de bal weg. Carabantes probeert de bal aan de voet te houden. Cruz Trinidad rent richting de bal. Carabantes onderschept slim de pass. Carabantes draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
León rent richting de bal. Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo draait met de bal, schiet en ... Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - tobyf 0:1

63e minuut.
Cruz Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Trinidad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zepeda de bal. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Escobar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Bonilla onderschept slim de pass. Carabantes is nu in balbezit. Bonilla rent richting de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chigüila is nu in balbezit. Chigüila geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz Arce komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Arce schiet op doel. Chávez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 60%, tobyf 40%.
Rocosos Puños - tobyf 0:1