Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC COCA JUNIOR Verdes Alienígenas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Manrique rent richting de bal. Gaitán is nu in balbezit. Manrique onderschept slim de pass. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Cisneros is nu in balbezit. Cerén rent richting de bal. Barraza verovert de bal door een tackle van achteren. Barraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Rabí is nu in balbezit. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Solorzano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rugamas komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Barraza kan de bal niet met de borst controleren. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COCA JUNIOR - Verdes Alienígenas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 48%, Verdes Alienígenas 52%.
FC COCA JUNIOR - Verdes Alienígenas 1:0

56e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal zonder na te denken. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rugamas met een sublieme pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Cerén rent richting de bal. Barraza begaat een overtreding. Cerén wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cerén kan niet meer verder spelen. Blas Lizama komt het veld opgelopen.

81e minuut.
González Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Manrique is nu in balbezit. Rabí rent richting de bal. Manrique onderschept slim de pass. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COCA JUNIOR 47%, Verdes Alienígenas 53%.
FC COCA JUNIOR - Verdes Alienígenas 1:0