Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Puños Enri24 FC
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 25.2
slecht Schieten matig
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Lemus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:1

4e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zepeda. Zepeda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:2

18e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Zepeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:3

29e minuut.
Carabantes rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral geeft een hoge lob. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Carabantes onderschept slim de pass. Hernandez maakt een afschuwelijke overtreding. Hernandez krijgt een gele kaart. Carabantes raakt geblesseerd tijdens het duel. Chávez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ronaldo met een snelle inworp. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 56%, Enri24 FC 44%.
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:4

64e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Peña is nu in balbezit. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carabantes rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Lemus bokst de bal weg.

67e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Carabantes onderschept slim de pass. Carabantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Zepeda trapt de bal weg van het doel. Carabantes kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Carabantes met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 64%, Enri24 FC 36%.
Rocosos Puños - Enri24 FC 0:5