Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla Enri24 FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tobar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Araujo met de inworp. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona geeft de bal voor. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal met de wreef. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Mayén bokst de bal weg.

12e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona begaat een overtreding. Márquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Márquez met een snel genomen vrije trap. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Enri24 FC 0:1

16e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Santa Tecla - Enri24 FC 1:1

18e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 48%, Enri24 FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Santa Tecla - Enri24 FC 1:1

51e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Enri24 FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 34%, Enri24 FC 66%.
CD Santa Tecla - Enri24 FC 2:1