Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcita Atomic Blues
Normal Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Vignay heeft problemen om de bal te vangen. Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monterrosa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcita - Atomic Blues 0:1

16e minuut.
Darques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Storczyk rent richting de bal. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Léster Blanco is nu in balbezit. Vignay verovert de bal door een tackle van achteren. Carabantes maakt een afschuwelijke overtreding. Vignay raakt geblesseerd tijdens het duel. Clapis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Reati probeert naar een medespeler te passen. Clapis is nu in balbezit. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis verovert de bal door een tackle van achteren. Clapis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carabantes kopt de bal weg. Clapis rent richting de bal. Cárdenas speelt de bal door. Clapis geeft een lange en hoge pass. Carabantes verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villegas met een sublieme pass. Anwar kopt de bal weg. Backofen controleert de bal met de borst. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Clapis passt de bal in één keer door. Storczyk rent richting de bal. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ... Pipoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcita - Atomic Blues 1:1

40e minuut.
Reati passt de bal zonder na te denken. Clapis rent richting de bal. Clapis passt de bal in één keer door. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcita 72%, Atomic Blues 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcita - Atomic Blues 1:1

47e minuut.
Reati rent richting de bal. Reati geeft een lange en hoge pass. Daar is Backofen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Léster Blanco rent richting de bal. Backofen onderschept slim de pass. Backofen met een sublieme pass. Clapis is nu in balbezit. Clapis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Backofen kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carabantes krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dapoto komt het veld opgelopen. Darques raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machado komt het veld opgelopen. Hoàng Nhân komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcita 56%, Atomic Blues 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcita - Atomic Blues 1:1