Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invisibles Comandantes los tillines Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco passt de bal met de wreef. Colón rent richting de bal. Colón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Torres met de inworp. Sagastume is nu in balbezit. Villegas is nu in balbezit. Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume schiet op doel. Tobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft de bal voor. Espinoza kopt de bal weg. González Blanco heeft problemen om de bal te vangen. González Blanco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tobar met een harde bal richting middenveld. Soler kopt de bal weg. Tamacas rent richting de bal. Tamacas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invisibles Comandantes 50%, los tillines Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invisibles Comandantes - los tillines Fc 0:0

52e minuut.
Carbajal controleert de bal met de borst. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Carbajal ... Strafschop! Carbajal krijgt een gele kaart. Barahona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagastume legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tobar trapt de bal weg van het doel. Luna Melgar kopt de bal weg. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler speelt de bal door. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas haalt uit met een fantastische trap. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invisibles Comandantes - los tillines Fc 1:0

69e minuut.
Espinoza probeert de bal aan de voet te houden. Soler is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paz rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Invisibles Comandantes - los tillines Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invisibles Comandantes 55%, los tillines Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invisibles Comandantes - los tillines Fc 1:1