Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los tillines Fc Atomic Blues
Normal Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Menjívar passt de bal in één keer door. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - Atomic Blues 0:1

9e minuut.
Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal met de wreef. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Colón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pirri Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Pirri Mayorga met een sublieme pass. Solorzano rent richting de bal. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rugamas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 51%, Atomic Blues 49%.
los tillines Fc - Atomic Blues 0:1

47e minuut.
Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis passt de bal met de wreef. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Rugamas kopt de bal weg. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Rugamas speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - Atomic Blues 0:2

89e minuut.
Luna Melgar passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres met een sublieme pass. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 55%, Atomic Blues 45%.
los tillines Fc - Atomic Blues 0:2