Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Mamíferos Miedosos Ratones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ortega rent richting de bal. Maldonado rent richting de bal. Abrego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maldonado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Mamíferos - Miedosos Ratones 0:1

30e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 49%, Miedosos Ratones 51%.
Flojos Mamíferos - Miedosos Ratones 0:1

70e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soler. Soler krijgt een gele kaart. Tobí wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tobí kan niet meer verder spelen. Pacheco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chachagua met een harde bal richting middenveld. Pacheco kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega schiet op doel. Soler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 56%, Miedosos Ratones 44%.
Flojos Mamíferos - Miedosos Ratones 0:1