Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poderosos Asteroides 3-2 fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Valle is nu in balbezit. Reyes onderschept slim de pass. Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas rent richting de bal. Mariona rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - 3-2 fc 0:1

9e minuut.
Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama heeft problemen om de bal te vangen. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero Suárez geeft de bal voor. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Castillo met een sublieme pass. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Mariona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Punyed rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal zonder na te denken. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mariona is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - 3-2 fc 0:2

35e minuut.
Inworp. Colón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poderosos Asteroides 56%, 3-2 fc 44%.
Poderosos Asteroides - 3-2 fc 0:2

60e minuut.
Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Acosta is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poderosos Asteroides - 3-2 fc 1:2

82e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. González rent richting de bal. Mariona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poderosos Asteroides 52%, 3-2 fc 48%.
Poderosos Asteroides - 3-2 fc 1:2