Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triunfantes Soberanos FC pivaza
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Chavarría geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met de inworp. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Moscoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - FC pivaza 0:1

36e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Cuco Espino is nu in balbezit. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Moscoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - FC pivaza 0:2

39e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados speelt de bal door. Portillo met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 62%, FC pivaza 38%.
Triunfantes Soberanos - FC pivaza 0:2

61e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Cuco Espino is nu in balbezit. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Granados rent richting de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - FC pivaza 0:3

74e minuut.
Granados is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Mejia is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 50%, FC pivaza 50%.
Triunfantes Soberanos - FC pivaza 0:3