Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC pivaza La manada
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juárez is nu in balbezit. Mondragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Argueta passt de bal in één keer door. Daar is Montaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Mondragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona is nu in balbezit. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC pivaza 68%, La manada 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC pivaza - La manada 0:0

47e minuut.
Portillo passt de bal in één keer door. Granados rent richting de bal. Granados speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Juárez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villegas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Polio trapt de bal weg van het doel. Solís kopt de bal weg. Rugamas is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC pivaza - La manada 1:0

72e minuut.
Mondragon is nu in balbezit. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Mondragon verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chachagua onderschept slim de pass. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal zonder na te denken. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo draait met de bal, schiet en ... Polio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Portillo met de inworp. Granados is nu in balbezit. Granados draait met de bal, schiet en ... Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC pivaza 42%, La manada 58%.
FC pivaza - La manada 1:0