Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3-2 fc L.AFirpo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Peña kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mariona trapt de bal weg van het doel. Cisneros kopt de bal weg. Klungelig pakt Portillo de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Peña speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - L.AFirpo 0:1

25e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Saca rent richting de bal. Saca probeert naar een medespeler te passen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saca. Saca krijgt een gele kaart. Figueroa raakt geblesseerd tijdens het duel. Cisneros met een snel genomen vrije trap. Daar is Tamacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal rent richting de bal. Carbajal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 55%, L.AFirpo 45%.
3-2 fc - L.AFirpo 0:1

50e minuut.
Reyes geeft een hoge lob. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizama passt de bal met de wreef. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo schiet op doel. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barahona. Barahona krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tamacas rent richting de bal. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Macora Castillo kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal zonder na te denken. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 35%, L.AFirpo 65%.
3-2 fc - L.AFirpo 0:1