Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Mamíferos Increibles Donadores
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Tobí is nu in balbezit. Tobí met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Véliz kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. Inworp. Cerritos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Blanco rent richting de bal. González Blanco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Soler is nu in balbezit. Cabral onderschept slim de pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Soler probeert de bal aan de voet te houden. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Chachagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap. Rugamas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler met een sublieme pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 43%, Increibles Donadores 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Mamíferos - Increibles Donadores 0:0

50e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Barrera begaat een overtreding. Barrera krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino is nu in balbezit. Blas Lizama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blas Lizama krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tobí rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Castro met een sublieme pass. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tobí passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Barrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrera krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Blas Lizama met een sublieme pass. Inworp. Barrera met de inworp. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 42%, Increibles Donadores 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Mamíferos - Increibles Donadores 0:0