Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3-2 fc Increibles Donadores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Argueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blas Lizama rent richting de bal. Punyed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Punyed krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Calero Suárez geeft een hoge lob. Acevedo kopt de bal weg. Argueta is nu in balbezit. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Punyed passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama maakt een afschuwelijke overtreding. Blas Lizama krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lemus probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een hoge lob. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 43%, Increibles Donadores 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3-2 fc - Increibles Donadores 0:0

46e minuut.
Blas Lizama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calero Suárez met een snelle inworp. Punyed rent richting de bal. Punyed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Tamacas geeft de bal voor. Inworp. Lemus met een snelle inworp. Argueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Argueta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tobí geeft een lange en hoge pass. Carranza kopt de bal weg. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Argueta verovert de bal door een tackle van achteren. Argueta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Carbajal geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Rugamas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - Increibles Donadores 1:0

67e minuut.
Carbajal rent richting de bal. Argueta onderschept slim de pass. Argueta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Mariona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo passt de bal in één keer door. Barahona rent richting de bal. Barahona geeft een lange en hoge pass. Rugamas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Blas Lizama rent richting de bal. Punyed verovert de bal door een tackle van achteren. Punyed met een sublieme pass. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes draait met de bal, schiet en ... Rugamas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Macora Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed begaat een overtreding. Punyed krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 45%, Increibles Donadores 55%.
3-2 fc - Increibles Donadores 1:0