Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Eagles wilsons strikers
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Bidas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vianna de bal. Vianna speelt de bal door. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bochicchio rent richting de bal. Pârvulescu is nu in balbezit. Bochicchio is nu in balbezit. Matano rent richting de bal. Matano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ricketts rent richting de bal. Chytroń verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas met een sublieme pass. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nelson kopt de bal weg. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dawkins de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Duczek verovert de bal door een tackle van achteren. Duczek geeft een hoge lob. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap. Sawyers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:1

36e minuut.
Zicke passt de bal in één keer door. Chytroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytroń probeert naar een medespeler te passen. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 56%, wilsons strikers 44%.
Royal Eagles - wilsons strikers 0:1

47e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicke speelt de bal door. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Sawyers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:2

49e minuut.
Dawkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio passt de bal in één keer door. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas onderschept slim de pass. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Sawyers bokst de bal weg.

54e minuut.
Gayle onderschept slim de pass. Bochicchio onderschept slim de pass. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:3

61e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Zicke onderschept slim de pass. Vianna speelt de bal door. Matano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:4

64e minuut.
Matano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio is nu in balbezit. Matano rent richting de bal. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio passt de bal in één keer door. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Sawyers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:5

74e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Bidas onderschept slim de pass. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:6

75e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chytroń de bal onder controle te krijgen. Dawkins rent richting de bal. Dawkins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Matano is nu in balbezit. Matano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Gämperle met de inworp. Matano rent richting de bal. Matano geeft een lange en hoge pass. Pârvulescu probeert de bal aan de voet te houden. Sawyers bokst de bal weg. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - wilsons strikers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 73%, wilsons strikers 27%.
Royal Eagles - wilsons strikers 0:7