Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masia-Cubana Deportivo Sta Clara
5-2-1L-2 Tactiek NewW
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 64.7
incredible Schieten good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Belloni speelt de bal door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baños probeert naar een medespeler te passen. Mesko rent richting de bal. Vukušić geeft een lange en hoge pass. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Kess verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belloni met een sublieme pass. Rosado rent richting de bal. Rosado geeft de bal voor. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 1:0

11e minuut.
Vukušić geeft een lange en hoge pass. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 2:0

11e minuut.
Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños passt de bal met de wreef. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Kess werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 3:0

27e minuut.
Orama passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês geeft de bal voor. Morffi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kess trapt de bal weg van het doel. Sladoje kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morffi kan de bal niet met de borst controleren. Morffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 4:0

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cvetković trapt de bal weg van het doel. Sladoje kopt de bal weg. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chinês met de inworp. Şekerci rent richting de bal. Şekerci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Şekerci passt de bal met de wreef. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 5:0

43e minuut.
Vukušić probeert naar een medespeler te passen. Morffi rent richting de bal. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 6:0

45e minuut.
Inworp. MacInally komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 28%, Deportivo Sta Clara 72%.
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 6:0

57e minuut.
Belloni geeft de bal voor. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Belloni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Ruz passt de bal in één keer door. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinês krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bączyk probeert naar een medespeler te passen. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft een lange en hoge pass. Morffi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cvetković probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vukušić rent richting de bal. Vukušić passt de bal in één keer door. Rosado speelt de bal door. Morffi rent richting de bal. Morffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 7:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rofes komt het veld opgelopen. Brard komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Rosado met de inworp. Sladoje geeft een hoge lob. Morffi krijgt zijn hoofd ertegen. Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 35%, Deportivo Sta Clara 65%.
Masia-Cubana - Deportivo Sta Clara 8:0