Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club VHS Magalis
NEW TEST Tactiek PRIMERA
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 30.2
uitmuntend Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Biegalski passt de bal in één keer door. Talıbov rent richting de bal. Talıbov met een sublieme pass. Eigler rent richting de bal. Eigler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 1:0

10e minuut.
Parada met een sublieme pass. Plesník met een sublieme pass. Parada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eigler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eigler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Civelek onderschept slim de pass. Eigler is nu in balbezit. Eigler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smolarek de bal onder controle te krijgen. Baena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 2:0

20e minuut.
Szalma probeert de bal aan de voet te houden. Pitulea rent richting de bal. Szalma met een sublieme pass. Eigler rent richting de bal. Eigler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 3:0

28e minuut.
Civelek kopt de bal weg. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov passt de bal met de wreef. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Patrón de bal. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 4:0

32e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina passt de bal met de wreef. Daar is Szalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalma geeft een hoge lob. Eigler maakt een snoekduik en kopt de bal. Baena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 5:0

34e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eigler de bal. Eigler passt de bal in één keer door. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 6:0

35e minuut.
Civelek passt de bal zonder na te denken. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Eigler rent richting de bal. Eigler haalt uit met een fantastische trap. Baena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 7:0

40e minuut.
Parada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov met een sublieme pass. Eigler is nu in balbezit. Eigler schiet op doel. Baena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Małosolny de bal. Biegalski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 24%, Magalis 76%.
Real Club VHS - Magalis 8:0

56e minuut.
Kalina kopt de bal weg. Eigler is nu in balbezit. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler onderschept slim de pass. Eigler schiet op doel. Baena bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baena speelt de bal door. Talıbov kopt de bal weg. Małosolny heeft problemen om de bal te vangen. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler haalt uit met een fantastische trap. Baena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 9:0

58e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Han-Won de bal. Eigler is nu in balbezit. Eigler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Eigler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Won. Eigler raakt geblesseerd tijdens het duel. Civelek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biegalski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler passt de bal in één keer door. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Plesník is nu in balbezit. Plesník geeft een hoge lob. Eigler rent richting de bal. Eigler geeft een lange en hoge pass. Biegalski springt en kopt de bal. Baena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Roman is nu in balbezit. Parada onderschept slim de pass. Parada geeft een lange en hoge pass. Eigler rent richting de bal. Eigler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Civelek kopt de bal weg. Pitulea rent richting de bal. Szalma verovert de bal door een tackle van achteren. Szalma geeft een lange en hoge pass. Eigler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Szalma verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina rent richting de bal. Szalma rent richting de bal. Szalma geeft de bal voor. Baena bokst de bal weg. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Magalis 10:0

86e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma geeft een lange en hoge pass. Eigler is nu in balbezit. Eigler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Civelek met de inworp. Eigler is nu in balbezit. Eigler passt de bal zonder na te denken. Parada geeft een hoge lob. Baena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 18%, Magalis 82%.
Real Club VHS - Magalis 10:0