Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal.FC FC Palma Soriano
wing (NEW).b--1 Tactiek 2da2A
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
43 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Bebedelis is nu in balbezit. Borroto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bebedelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clotten neemt de penalty, wat een uithaal! Bonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:1

8e minuut.
Inworp. Vezbergas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Clotten springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vezbergas speelt de bal door. Bebedelis rent richting de bal. Baños rent richting de bal. Bebedelis verovert de bal door een tackle van achteren. Bebedelis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fontela onderschept slim de pass. Fontela geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanz de bal. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Petzner speelt de bal door. Bebedelis kopt de bal weg. Baños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak met de inworp. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezbergas is nu in balbezit. Vezbergas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:2

30e minuut.
Olak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baños de bal onder controle te krijgen. Clotten rent richting de bal. Clotten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:3

32e minuut.
Baños geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywocz met een snelle inworp. Bebedelis is nu in balbezit. Bebedelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonin met een harde bal richting middenveld. Vezbergas kopt de bal weg. Clotten rent richting de bal. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clotten is nu in balbezit. Clotten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vezbergas passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Vezbergas speelt de bal door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 65%, FC Palma Soriano 35%.
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:3

49e minuut.
Socorro rent richting de bal. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru speelt de bal door. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap. Bonin bokst de bal weg. Clotten is nu in balbezit. Clotten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:4

50e minuut.
Klungelig pakt Socorro de bal. Socorro probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Bebedelis rent richting de bal. Bebedelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywocz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebedelis verovert de bal door een tackle van achteren. Bebedelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rachev onderschept slim de pass. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz speelt de bal door. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap. Bonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Olak passt de bal in één keer door. Bebedelis met een sublieme pass. Clotten is nu in balbezit. Clotten draait met de bal, schiet en ... Bonin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:5

65e minuut.
Grzywocz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bebedelis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:6

70e minuut.
Bebedelis kopt de bal weg. Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Bonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:7

81e minuut.
Daar is Vezbergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezbergas passt de bal zonder na te denken. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:8

88e minuut.
Daar is Tadiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Clotten rent richting de bal. Clotten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grzywocz kopt de bal weg. Borroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebedelis verovert de bal door een tackle van achteren. Bebedelis haalt uit met een fantastische trap. Bonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal.FC 65%, FC Palma Soriano 35%.
Arsenal.FC - FC Palma Soriano 0:9