Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Versalles FC_Tornado
5DEF-2ATT Tactiek 4-1-2-1-2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Tuhkur kopt de bal weg. Llorente met een sublieme pass. Klungelig pakt Revnic de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - FC_Tornado 1:0

13e minuut.
Mendive rent richting de bal. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft de bal voor. De la Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mendive is nu in balbezit. Mendive passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rembrak de bal. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - FC_Tornado 2:0

23e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Hunt rent richting de bal. Hunt met een sublieme pass. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Spasov speelt de bal door. Hunt rent richting de bal. Hunt geeft een lange en hoge pass. Góra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Coronato de bal. Llorente is nu in balbezit. Coronato begaat een overtreding. Llorente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mârzoi kopt de bal weg. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coronato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coronato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Llorente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prešnajder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 57%, FC_Tornado 43%.
FC Versalles - FC_Tornado 2:0

49e minuut.
Valadares kopt de bal weg. Daar is Spasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov geeft een hoge lob. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap. Meriño bokst de bal weg.

51e minuut.
Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov geeft de bal voor. Góra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kotleas kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Kotleas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spasov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel. Meriño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunt met de inworp. Kotleas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt geeft een hoge lob. Vaccarezza kopt de bal weg. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra schiet op doel. Meriño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lage met de inworp. Tuhkur geeft een lange en hoge pass. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Talik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - FC_Tornado 3:0

66e minuut.
Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov geeft de bal voor. Klungelig pakt Alarcón de bal. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kotleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotleas geeft de bal voor. Góra is nu in balbezit. Góra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi geeft de bal voor. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kotleas geeft de bal voor. Lage controleert de bal met de borst. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. Meriño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - FC_Tornado 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 64%, FC_Tornado 36%.
FC Versalles - FC_Tornado 3:1