Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa BayerLeverkusen
5-2-1L-2 Tactiek mmm-v3
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Quiñónez neemt vlug de vrije trap. Drigs kopt de bal weg. Aguiar rent richting de bal. Aguiar geeft de bal voor. Colomé maakt een snoekduik en kopt de bal. das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Aguiar passt de bal met de wreef. Drigs is nu in balbezit. Almaguer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drigs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosabal komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi geeft de bal voor. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cárdenas met een harde bal richting middenveld. Estévez kopt de bal weg. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.

32e minuut.
Rosabal passt de bal in één keer door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal met de wreef. Drigs is nu in balbezit. Drigs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. das Graças met een harde bal richting middenveld. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vgenopoulos passt de bal met de wreef. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rosabal passt de bal in één keer door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguiar zal de hoekschop nemen. Drigs springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 59%, BayerLeverkusen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CescBarsa - BayerLeverkusen 0:0

47e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Drigs stond buitenspel. Almaguer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rosabal is nu in balbezit. Rosabal passt de bal zonder na te denken. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar speelt de bal door. Oliver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een lange en hoge pass. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - BayerLeverkusen 1:0

61e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - BayerLeverkusen 2:0

64e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó geeft een hoge lob. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ... Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - BayerLeverkusen 3:0

73e minuut.
Góngora maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rosabal kopt de bal weg. Massó geeft de bal voor. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal geeft de bal voor. Domenech geeft de bal voor. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 49%, BayerLeverkusen 51%.
CescBarsa - BayerLeverkusen 3:0