Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarrillo BarcaAL
1ext Tactiek CanBarça
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


13e minuut.
Santos speelt de bal door. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek begaat een overtreding. Jelonek krijgt een gele kaart. Cepero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - BarcaAL 0:1

15e minuut.
Luiz rent richting de bal. Kindelán verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán met een sublieme pass. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Marongiu bokst de bal weg.

18e minuut.
Minh Sơn is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal met de wreef. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Marongiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - BarcaAL 0:2

29e minuut.
Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. Cepero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Luiz de bal. Luiz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jelonek de bal. Kindelán verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kindelán zal de hoekschop nemen. Cepero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kindelán passt de bal in één keer door. Saadallah rent richting de bal. Saadallah geeft een lange en hoge pass. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marongiu trapt de bal weg. Voinescu kopt de bal weg. Ścianka rent richting de bal. Ścianka geeft een lange en hoge pass. Göksel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Memmoli passt de bal in één keer door. Cepero is nu in balbezit. Jelonek is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero schiet op doel. Marongiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 63%, BarcaAL 37%.
Submarino-Amarrillo - BarcaAL 0:2

48e minuut.
Kałek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Voinescu kopt de bal weg. Daar is Ścianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianka geeft de bal voor. Göksel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal in één keer door. Trejo is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cepero rent richting de bal. da Silva Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Santos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Marongiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal in één keer door. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - BarcaAL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 59%, BarcaAL 41%.
Submarino-Amarrillo - BarcaAL 0:3