Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaAL Mystery
CanBarça Tactiek Defensa5
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
5 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 51.6
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Romero rent richting de bal. Puşcaşu onderschept slim de pass. Van Acker begaat een overtreding. Van Acker krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baños speelt de bal door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuellar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuellar kan niet meer verder spelen. Ricardo komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Van Acker met de inworp. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Mystery 1:0

33e minuut.
Novakov passt de bal met de wreef. Kindelán rent richting de bal. Met opzet legt Novakov zijn tegenspeler op de grond. Novakov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Kindelán geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Mystery 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 35%, Mystery 65%.
BarcaAL - Mystery 2:0

50e minuut.
Kindelán passt de bal in één keer door. Cepero is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ... Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán geeft een hoge lob. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Cepero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino onderschept slim de pass. Testino probeert naar een medespeler te passen. Kótai probeert naar een medespeler te passen. Kitzler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kitzler zal de hoekschop nemen. Santos probeert de bal met de borst te controleren. bin Sarman rent richting de bal. bin Sarman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Mystery 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 27%, Mystery 73%.
BarcaAL - Mystery 2:1