Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odùdùa FC aNTi_]FuLL[
532 Medio Tactiek 6
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Razis rent richting de bal. Razis passt de bal met de wreef. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Lucas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
da Atouguia controleert de bal met de borst. Cacá rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Razis de bal onder controle te krijgen. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík geeft de bal voor. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... Corga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Drygiannakis onderschept slim de pass. Drygiannakis geeft een hoge lob. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lucas krijgt zijn hoofd ertegen. Corga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pištořík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:1

34e minuut.
Talbot met een sublieme pass. Razis rent richting de bal. Razis met een sublieme pass. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Drygiannakis heeft problemen om de bal te vangen. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft de bal voor. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Piszczyk is nu in balbezit. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 57%, aNTi_]FuLL[ 43%.
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:1

46e minuut.
Arozarena onderschept slim de pass. Arozarena speelt de bal door. da Atouguia is nu in balbezit. Pištořík onderschept slim de pass. Pištořík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... Corga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaño geeft de bal voor. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík draait met de bal, schiet en ... Corga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:2

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Corga niet meer kan verder spelen. Wolanik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabezas komt het veld opgelopen. Fuentes de la Roca komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Razis kopt de bal weg. Pištořík heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Pištořík verovert de bal door een tackle van achteren. Pištořík schiet op doel. Wolanik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Baños geeft een lange en hoge pass. Alvarado met een sublieme pass. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk draait met de bal, schiet en ... Adólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 1:2

76e minuut.
Otaño met een sublieme pass. Drygiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lucas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Drygiannakis heeft problemen om de bal te vangen. Pištořík rent richting de bal. Inworp. Talbot met een snelle inworp. Razis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 51%, aNTi_]FuLL[ 49%.
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 1:2