Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vega Mena Miserables VCL
Normal Tactiek 3div1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen average


8e minuut.
Sysmäläinen probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Montoya geeft de bal voor. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sysmäläinen rent richting de bal. Sysmäläinen probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suebu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Geronimi probeert naar een medespeler te passen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Batista raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Sysmäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Sysmäläinen geeft een lange en hoge pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:1

44e minuut.
Hermoso rent richting de bal. Geronimi verovert de bal door een tackle van achteren. Geronimi geeft een hoge lob. Jackson is nu in balbezit. Jackson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:2

44e minuut.
Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Jackson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vega Mena Miserables 50%, VCL 50%.
Vega Mena Miserables - VCL 0:2

52e minuut.
Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ... Villa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:3

61e minuut.
Sysmäläinen kopt de bal weg. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suebu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jackson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:4

63e minuut.
Madrigal passt de bal in één keer door. Geronimi is nu in balbezit. Geronimi geeft een hoge lob. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Villa bokst de bal weg.

65e minuut.
Menéndez onderschept slim de pass. Sysmäläinen geeft een hoge lob. Jackson is nu in balbezit. Jackson draait met de bal, schiet en ... Villa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:5

71e minuut.
Batista passt de bal zonder na te denken. Suebu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heredia krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Geronimi is nu in balbezit. Geronimi geeft de bal voor. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Villa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vega Mena Miserables - VCL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vega Mena Miserables 69%, VCL 31%.
Vega Mena Miserables - VCL 0:6