Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seirin 2 vicioso
Normal Tactiek ***541***
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


19e minuut.
Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal zonder na te denken. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:1

20e minuut.
Tamayo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meriño met de inworp. Mateo rent richting de bal. Mateo geeft de bal voor. Paal! Olivares probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Zulueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tamayo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Padrón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meriño speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dueñas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Meriño is nu in balbezit. Meriño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zulueta de bal. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:2

37e minuut.
Meriño rent richting de bal. Meriño passt de bal zonder na te denken. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:3

43e minuut.
Zamora rent richting de bal. Meriño onderschept slim de pass. Mateo met een sublieme pass. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tamayo speelt de bal door. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateo met een sublieme pass. Daar is Zulueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulueta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seirin 2 77%, vicioso 23%.
Seirin 2 - vicioso 0:4

56e minuut.
Ankov is nu in balbezit. Ankov geeft een hoge lob. Matos rent richting de bal. Zulueta verovert de bal door een tackle van achteren. Zulueta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Meriño is nu in balbezit. Dueñas is nu in balbezit. Meriño verovert de bal door een tackle van achteren. Meriño geeft een hoge lob. Zulueta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Zulueta is nu in balbezit. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta verovert de bal door een tackle van achteren. Zulueta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:5

82e minuut.
Meriño verovert de bal door een tackle van achteren. Meriño passt de bal met de wreef. Zulueta rent richting de bal. Mateo is nu in balbezit. Mateo haalt uit met een fantastische trap. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Montano met een sublieme pass. Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal in één keer door. Zulueta rent richting de bal. Zulueta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Matos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - vicioso 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seirin 2 79%, vicioso 21%.
Seirin 2 - vicioso 0:6