Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool_inglan BayLove
Normal Tactiek defensiva Var1
34% Balbezit 66%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Nistor is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Karageorgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. Cepero draait met de bal, schiet en ... Matczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sarthou passt de bal zonder na te denken. Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silva trapt de bal weg. Podliński kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Castellón maakt een afschuwelijke overtreding. Baliţiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Karageorgiev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. González-Villamil is nu in balbezit. Castañeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castañeda krijgt een gele kaart. González-Villamil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karageorgiev neemt de penalty, wat een uithaal! Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:1

26e minuut.
Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński geeft de bal voor. Gutiérrez springt en kopt de bal. Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
González-Villamil speelt de bal door. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:2

36e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. González-Villamil rent richting de bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
González-Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez rent richting de bal. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil schiet op doel. Mendive probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Karageorgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karageorgiev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Mendive geeft een hoge lob. Karageorgiev kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_inglan 69%, BayLove 31%.
Liverpool_inglan - BayLove 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karageorgiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podliński geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:3

52e minuut.
Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Iznaga speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Karageorgiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karageorgiev speelt de bal door. González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil draait met de bal, schiet en ... Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:4

61e minuut.
González-Villamil rent richting de bal. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:5

71e minuut.
González-Villamil schiet op doel. Doeltrap. Silva met een harde bal richting middenveld. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:6

76e minuut.
Alcolea rent richting de bal. Podliński onderschept slim de pass. Podliński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castañeda is nu in balbezit. Paal!

78e minuut.
Karageorgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karageorgiev geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Silva speelt de bal door. Podliński rent richting de bal. Podliński passt de bal met de wreef. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_inglan - BayLove 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_inglan 75%, BayLove 25%.
Liverpool_inglan - BayLove 0:7