Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venenosos Gusanos San Agustín FC
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 38.8
adequate Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:1

9e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Rosabal onderschept slim de pass. Rosabal met een sublieme pass. Paret is nu in balbezit. Paret schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rosabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Reina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina geeft een lange en hoge pass. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trawiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guerrero de bal. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Döbel passt de bal in één keer door. Gutiérrez met een sublieme pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:2

19e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Döbel kopt de bal weg. Rosabal heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:3

24e minuut.
Inworp. Mujica met de inworp. Döbel probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:4

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aparicio niet meer kan verder spelen. Gándara komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Gutiérrez passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:5

35e minuut.
Cao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trawiński met de inworp. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trawiński geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Cao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mujica legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 52%, San Agustín FC 48%.
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:6

51e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Rosabal rent richting de bal. Trawiński onderschept slim de pass. Trawiński schiet op doel. Gándara bokst de bal weg.

55e minuut.
Trawiński probeert naar een medespeler te passen. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Labañino begaat een overtreding. Labañino krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Döbel is nu in balbezit. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado probeert naar een medespeler te passen. Mujica is nu in balbezit. Mujica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:7

65e minuut.
Trawiński speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Döbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbel geeft een hoge lob. Labañino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Gándara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Döbel probeert naar een medespeler te passen. Mujica rent richting de bal. Mujica met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Prado is nu in balbezit. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:8

88e minuut.
Prado rent richting de bal. Döbel onderschept slim de pass. Döbel met een sublieme pass. Mujica is nu in balbezit. Mujica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 72%, San Agustín FC 28%.
Venenosos Gusanos - San Agustín FC 0:8