Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Agustín FC Sedientos Tinajeros
4-4-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 20.2
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft de bal voor. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Pou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - Sedientos Tinajeros 1:0

13e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mujica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Castañeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lashuk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Faife trapt de bal weg van het doel. Lashuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Oquendo de bal. Mujica is nu in balbezit. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Pou bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu rent richting de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Astiazarain passt de bal met de wreef. Durán rent richting de bal. Gutiérrez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nannen heeft problemen om de bal te vangen. Nannen geeft een hoge lob. Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lashuk is nu in balbezit. Lashuk probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 38%, Sedientos Tinajeros 62%.
San Agustín FC - Sedientos Tinajeros 1:0

49e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mujica rent richting de bal. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal met de wreef. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lashuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft de bal voor. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lashuk met de inworp. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica schiet op doel. Faife probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - Sedientos Tinajeros 2:0

75e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Mujica is nu in balbezit. Oquendo is nu in balbezit. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica draait met de bal, schiet en ... Pou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lashuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Córdoba de bal. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oquendo speelt de bal door. Lashuk probeert naar een medespeler te passen. Mujica is nu in balbezit. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - Sedientos Tinajeros 3:0

88e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 26%, Sedientos Tinajeros 74%.
San Agustín FC - Sedientos Tinajeros 3:0