Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venenosos Gusanos FC Bąrcęløną
Normal Tactiek banda 4-3-3
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cao geeft de bal voor. Inworp. Estévez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:1

2e minuut.
Estévez met een sublieme pass. Baños is nu in balbezit. Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago onderschept slim de pass. Diago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:2

4e minuut.
Proenza onderschept slim de pass. Proenza geeft de bal voor. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Estévez rent richting de bal. Estévez passt de bal zonder na te denken. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:3

8e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Proenza de bal. Proenza passt de bal zonder na te denken. Baños rent richting de bal. Baños geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Estévez kopt de bal weg. Baños rent richting de bal. Baños passt de bal zonder na te denken. Diago rent richting de bal. Diago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:4

13e minuut.
Paret is nu in balbezit. Toledo onderschept slim de pass. Toledo geeft een hoge lob. Baños rent richting de bal. Baños haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:5

17e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano met een sublieme pass. Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:6

20e minuut.
Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo speelt de bal door. Diago probeert naar een medespeler te passen. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Diago rent richting de bal. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:7

21e minuut.
Klungelig pakt Proenza de bal. Hernández met een sublieme pass. Diago is nu in balbezit. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rosabal is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano met een sublieme pass. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:8

26e minuut.
Baños rent richting de bal. Baños geeft een lange en hoge pass. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:9

28e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández speelt de bal door. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños schiet op doel. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:10

30e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Paz geeft de bal voor. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Aparicio trapt de bal weg van het doel. Estévez kopt de bal weg. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:11

31e minuut.
Baños passt de bal met de wreef. Daar is Estévez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez geeft de bal voor. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:12

38e minuut.
Prado met de inworp. Cristóbal rent richting de bal. Hernández begaat een overtreding. Hernández krijgt een gele kaart. Cristóbal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristóbal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

40e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Baños kopt de bal weg. Diago heeft problemen om de bal te vangen. Diago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:13

41e minuut.
Prado probeert de bal aan de voet te houden. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños probeert naar een medespeler te passen. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago schiet op doel. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een hoge lob. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños onderschept slim de pass. Baños passt de bal in één keer door. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ulacia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Estévez de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een lange en hoge pass. Diago geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 82%, FC Bąrcęløną 18%.
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:13

47e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal zonder na te denken. Baños is nu in balbezit. Baños schiet op doel. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:14

48e minuut.
Paret probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Estévez rent richting de bal. Estévez geeft een lange en hoge pass. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Reina kopt de bal weg. Serrano met een sublieme pass. Baños is nu in balbezit. Baños haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:15

51e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Toledo is nu in balbezit. Toledo passt de bal in één keer door. Diago is nu in balbezit. Diago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:16

53e minuut.
Paz geeft de bal voor. Toledo rent richting de bal. Toledo met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Diago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:17

55e minuut.
Inworp. Barreto met een snelle inworp. Serrano speelt de bal door. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Diago speelt de bal door. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:18

59e minuut.
Cao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez met een snelle inworp. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández met een snelle inworp. Diago geeft een hoge lob. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:19

66e minuut.
Cao rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:20

71e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft de bal voor. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago schiet op doel. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:21

74e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal met de wreef. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Diago rent richting de bal. Diago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Toledo kopt de bal weg. Baños is nu in balbezit. Baños probeert naar een medespeler te passen. Diago is nu in balbezit. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:22

77e minuut.
Labañino geeft een lange en hoge pass. Hernández probeert de bal aan de voet te houden. Hernández speelt de bal door. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Estévez rent richting de bal. Estévez passt de bal met de wreef. Daar is Diago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:23

80e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Paz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Barreto met een snelle inworp. Serrano probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal zonder na te denken. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Toledo geeft een lange en hoge pass. Diago kopt de bal weg. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Labañino de bal. Hernández geeft een hoge lob. Diago rent richting de bal. Diago draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aparicio met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano geeft de bal voor. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... Cao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:24

87e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:25

90e minuut.
Rosabal passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hernández zal de hoekschop nemen. Diago krijgt zijn hoofd ertegen. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 95%, FC Bąrcęløną 5%.
Venenosos Gusanos - FC Bąrcęløną 0:26