Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLOMEROS UD Luisda
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santana de bal. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - UD Luisda 0:1

8e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal met de wreef. Soria rent richting de bal. Soria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - UD Luisda 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perdigón met de inworp. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Daar is Diago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Mena rent richting de bal. Canto onderschept slim de pass. Canto schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres met een harde bal richting middenveld. Fiss kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Villalobos trapt de bal weg. Mena kopt de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel. Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Orama rent richting de bal. Orama geeft een lange en hoge pass. Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fiss rent richting de bal. Fiss passt de bal in één keer door. Soria rent richting de bal. Soria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - UD Luisda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 39%, UD Luisda 61%.
COLOMEROS - UD Luisda 0:3

53e minuut.
Acosta rent richting de bal. Valdés rent richting de bal. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acosta krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft een hoge lob. Fiss kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Mena rent richting de bal. Mena speelt de bal door. Soria is nu in balbezit. Soria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arencibia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasana met de inworp. Iznaga rent richting de bal. Iznaga geeft de bal voor. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 63%, UD Luisda 37%.
COLOMEROS - UD Luisda 0:3