Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRavens FC Bayern Munich
451 Tactiek The Best
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo geeft een hoge lob. Arango Saenz kopt de bal weg. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Maire rent richting de bal. Maire schiet op doel. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kolano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valverde met een snelle inworp. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tishurova geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valverde met de inworp. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde passt de bal met de wreef. Maire rent richting de bal. Maire schiet op doel. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:1

18e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Puente. Murillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Valverde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maire is nu in balbezit. Maire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel is nu in balbezit. Tishurova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tishurova krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. Canel verovert de bal door een tackle van achteren. Canel probeert naar een medespeler te passen. Maire rent richting de bal. Maire schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Arnþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Membribes rent richting de bal. Membribes passt de bal zonder na te denken. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:2

38e minuut.
Aguilar met een harde bal richting middenveld. Valverde kopt de bal weg. Tishurova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:3

39e minuut.
Arce speelt de bal door. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong probeert naar een medespeler te passen. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:4

40e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRavens 74%, FC Bayern Munich 26%.
FCRavens - FC Bayern Munich 0:4

46e minuut.
Trillo komt het veld opgelopen. Patterson komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson geeft de bal voor. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Patterson is nu in balbezit. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson is nu in balbezit. Murillo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Membribes de bal. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Trillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:5

67e minuut.
Trillo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Romankiewicz de bal onder controle te krijgen. Membribes geeft een hoge lob. Maire is nu in balbezit. Maire haalt uit met een fantastische trap. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:6

70e minuut.
Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong rent richting de bal. Patterson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patterson krijgt een gele kaart. Bell kopt de bal weg. Trillo rent richting de bal. De la Puente begaat een overtreding. De la Puente krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Wong met een sublieme pass. Daar is Cristóbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta onderschept slim de pass. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Carmenate speelt de bal door. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal met de wreef. Maire is nu in balbezit. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft de bal voor. Maire heeft problemen om de bal te vangen. Maire schiet op doel. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - FC Bayern Munich 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRavens 72%, FC Bayern Munich 28%.
FCRavens - FC Bayern Munich 0:7