Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Thunder FC Bayern Munchen F.C.
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona passt de bal in één keer door. Savón rent richting de bal. Savón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - Bayern Munchen F.C. 1:0

20e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft een hoge lob. Inworp. Carrasana met de inworp. Alba onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana met een sublieme pass. Klungelig pakt Fonte de bal. Savón is nu in balbezit. Savón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montoya rent richting de bal. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pimienta geeft een lange en hoge pass. Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeu passt de bal zonder na te denken. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 53%, Bayern Munchen F.C. 47%.
Kings Thunder FC - Bayern Munchen F.C. 1:0

46e minuut.
Inworp. Alba met een snelle inworp. Freeman speelt de bal door. Savón rent richting de bal. Savón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Romeu rent richting de bal. Romeu passt de bal zonder na te denken. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel. Cordovez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alba speelt de bal door. Garlobo rent richting de bal. Escalona begaat een overtreding. Escalona krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Montoya onderschept slim de pass. Campo rent richting de bal. Escalona is nu in balbezit. Escalona passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Soria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kings Thunder FC - Bayern Munchen F.C. 1:1

76e minuut.
Cordovez geeft een hoge lob. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campo met een snelle inworp. Escalona geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 48%, Bayern Munchen F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings Thunder FC - Bayern Munchen F.C. 1:1