Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Thunder FC FC Bayern Munich
433 Tactiek The Best
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Canel rent richting de bal. Canel speelt de bal door. Lorenzo speelt de bal door. Maire probeert de bal met de borst te controleren. Maire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Canel speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soria met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mendive de bal. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Maire is nu in balbezit. Licea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire verovert de bal door een tackle van achteren. Maire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Soria trapt de bal weg. Valverde kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lorenzo probeert de bal aan de voet te houden. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel verovert de bal door een tackle van achteren. Canel kan de bal niet met de borst controleren. Canel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire onderschept slim de pass. Maire schiet op doel. Soria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:1

28e minuut.
Canel speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Mendive begaat een overtreding. Mendive krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Licea kopt de bal weg. Membribes rent richting de bal. Membribes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maire de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Freeman onderschept slim de pass. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Montoya onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:2

35e minuut.
Maire speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire onderschept slim de pass. Maire haalt uit met een fantastische trap. Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Romeu kopt de bal weg. Mendive kan de bal niet met de borst controleren. Canel met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Membribes met een snelle inworp. Freeman rent richting de bal. Maire onderschept slim de pass. Maire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soria probeert wanhopig de bal te grijpen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 79%, FC Bayern Munich 21%.
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:4

46e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Canel is nu in balbezit. Canel geeft een lange en hoge pass. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:5

50e minuut.
Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo speelt de bal door. Maire is nu in balbezit. Maire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft de bal voor. Maire rent richting de bal. Maire geeft een lange en hoge pass. Licea heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo met een sublieme pass. Maire is nu in balbezit. Maire haalt uit met een fantastische trap. Soria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:6

68e minuut.
Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya rent richting de bal. Soria is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:7

73e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya geeft de bal voor. Puerta kopt de bal weg. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een hoge lob. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap. Soria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:8

79e minuut.
Canel kopt de bal weg. Daar is Maire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire verovert de bal door een tackle van achteren. Maire haalt uit met een fantastische trap. Soria bokst de bal weg.

82e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal in één keer door. Maire rent richting de bal. Maire draait met de bal, schiet en ... Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:9

88e minuut.
Carmenate met een sublieme pass. Maire rent richting de bal. Canel speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 80%, FC Bayern Munich 20%.
Kings Thunder FC - FC Bayern Munich 0:9